Tuesday, August 9, 2011

Header Baru Di Blog Baru

Fuhhh, setelah sepanjang 1-2 hari ni aku duk depan laptop, akhirnye siap jugak mengedit segala ape yang patut untuk blog baru aku ni. Penat woooo. Walaupun puasa, tetap semangat!! Sebab ape?? Sebab minat untuk berblog. So, macam yang korang tengok kat atas, ni lah header baru aku. 


Akhirnye berjaya jugak aku buat status twitter kat blog. Status twitter ade kat handphone tu ye. Dah lame terpendam di hati nak letak status twitter kat blog, kali ni berjaye jugak. Walaupun terpaksa mengharungi pelbagai cabaran jugak nak buat status twitter ni. Haha. Tapi setelah aku godek coding-coding, berjaye jugak akhirnye.Pheww.

Untuk blog baru aku ni aku guna warna hijau lumut + oren. Sesuai ke?? Aku bab-bab matching color ni memang lemah betul. Haha. Hentam saje bai.

Ape-ape pun, sekarang terpaksa aku bermula dari bawah balik. Terpakse berusaha kembali mempromote blog, mencari follower, dan sebagainye. Penat-penat aku kumpul followers selama ni. Tapi ape pun, paling penting adalah kualiti blog. Bak kate dari 2daysblogger. Hehe. Insyaallah, aku akan sentiasa cuba untuk mementingkan kualiti blog, terutamanye dari segi aspek penulisan dan informasi. Semoga aku dapat bersabar & berjaye dengan blog ini nanti. Aminnn.. :)

8 comments:

wanie said...

dah follow kamu! thx follow saye ;D

EmaN said...

Thanks jugak follow sini.. =D

diana said...

ok la ni..
nmpak kemas...:)

Encik JI said...

mkin cntik blog . :) hebat

EmaN said...

@diana:
Tq.. :)


@Encik JI:
Biasa2 je..Encik JI lg hebat.. :D

Wadi AR said...

cantik emannn. ijo mcm wane dinding

dylla fadzil 小草莓 said...

cool lah header baru u? tak amek tempahan ke? :)

EmaN said...

@Wadi AR:
Hehe..dinding pn bilik pun memang warna hijau..memang suke hijau lumut nih... :)

@dylla fadzil:
Uih, tempahan ke?? Huhu...sy pn masih budak baru belajar lg..hihi..belum betul2 pro lg kot nk ambil tempahan...huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...