Sunday, August 14, 2011

Giant Bagi Tiket Bas Raya Percuma


Tadi mase pergi Giant beli barang-barang dapur, ternampak pulak poster 2000 Tiket Bas Percuma Balik Kampung dari Giant. Mungkin semua orang dah tau, aku je ketinggalan zaman. Hehehe. Mane tak nye, aku cek kat website kebanyakan tiket dah habis pun, cuma ade beberape kerat je lagi tinggal. Tapi nak post jugak lah pasal entry ni, sebab macam menarik promosi yang dibuat oleh Giant ni.

Ni destinasi-destinasi bas yang terpilih:


1 Tiket = 3-5 Token. 
1 Token = RM30.

Macam mane nak dapat token?? Kena lah beli belah kat Giant. Beli barang dapur, beli baju, beli kasut, beli sayur, rasenye dah boleh dapat kot RM150. Al-maklumlah, zaman sekarang ni beli barang dapur sikit je pun dah seratus lebih dah. Tak gitu?? Jadi kalau dah kena bayar RM150 tu, dapat lah 5 token. Cukuplah untuk tebus tiket bas dari Giant ni. Heheh. Cukup mudah.

Tapi tadi aku dah cek kat website Giant ni, majoriti tiket memang dah banyak habis. Tinggal beberape kerat lagi. Ye lah, siapa tak nak tiket balik kampung kan. Hehe.

Tiket ke Kota Bharu

Tengok tiket ke Kota Bharu, ade 6 seat je lagi!! So sape-sape yang tengah duk cari tiket tu pergi lah Giant shoping sakan, lepas tu tebus terus tiket. Tiket-tiket tempat lain ade lagi yang kosong, ade jugak yang dah penuh.

Siap boleh tengok seat lagi. =D

Okeh, rasenye dah ramai yang dah ready dengan tiket untuk balik kampung. Yang mane yang masih mencari tu, cuba-cuba lah cek kat website Giant kat link bawah. Kot-kot ade lagi ke kosong, boleh lah tebus dari Giant.

Maklumat lanjut di: Giant Bawa Ku Pulang

6 comments:

Cik Bell said...

bell balik kmpung jalan kaki je.hehe

EmaN said...

@Cik Bell:
Uii, tak penat ke?? Hehe...tapi lg best, kompem tak jem...hihi

kaizen said...

sy balik kg nek kete.. tp cam x balik jer tahun nih... hehehe

EmaN said...

@kaizen:
Owhh..naek keta kalau jem penat betol..huhu...tp kalau jalan ok, best naek keta..cepat pn cepat...hehe..

mr_right said...

wahh.. pandai giant buat strategi kann. time2 camni la org nak beli barang dapur segala ponn.. hee. btw, sangat infomatif entry ini !
good job ;)


http://hafizilmi.blogspot.com/​2011/08/followers-tu-penting-k​er.html

EmaN said...

@mr_right:
A'aah, tuh la..pandai betul buat promosi...time puasa2 memang la ramai nak beli barang dapur...hihi..
Tq... =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...