Sunday, August 28, 2011

Doodle Pertama

Aku tak reti melukis, tapi tetap nak mencuba. Duk search-search kat Internet, ramai yang kate nak lukis doodle ni nak senang guna software PaintTool SAI. Disebabkan aku dah berputus asa belajar guna flash, so belajar dulu lah guna software PaintTool SAI nih. Lain kali belajar balik buat flash. Tetap nak belajar buat flash header.

Bukan senang sebenarnye nak lukis-lukis nih, gune tangan pun FAIL, guna tetikus lagi lah FAIL. Haha. So, ni lah doodle pertama aku. Buruk kan?? Takpe, lepas ni belajar banyak kali mahir lah kot nanti. Mudah-mudahan. 

1st Doodle

Edit-edit sikit, sebab nak ucap.................


.....................Selamat Hari Raye Aidilfitri!! Maaf Zahir & Batin.....................

4 comments:

mira madihah said...

selamat hari raya :)

EmaN said...

Slamat hari raye juge... :)

hira said...

selamat hari raya! :D

EmaN said...

@hira: Slamat hari raye.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...