Friday, September 16, 2011

Akhirnye Kembali Kepada Template Lama

Fuhhh, lame blog ku sunyi tanpa kata. Sejak dah masuk belajar semester baru, memang dah tak bukak blog. Bukannye ape, disebabkan broadband yang teramat slow connection nye, so aku takde mood nak bukak blog. Time cuti duk rumah gune unifii, bile dah masuk belajar ni takde dah lah unifii nye. Tapi malam ni line broadband laju semacam, so boleh la update blog.

Kali ni aku bukak blog sebab nak tukar template blog. Al-maklumlah, dah sebulan lebih aku gune template Merdeka, sempena nak menyahut kempen Merdeka anjuran Utusan Malaysia. Tapi hari ni hari Malaysia, jadi dah tamat dah rasenye kempen Merdeka ni. Selamat Hari Malaysia!!

Template Merdeka
Nak buat template baru & nak mengedit blog, tapi masih malas lagi nak buat. So, gune je lah template hijau coklat ni dulu. Ade mase tukar balek. Hokkehhh!!

Eman: Esok ade 5 open house. Sampai malam beb!! Pecah perut aku!!

3 comments:

~ch@wi~ said...

patut la rs lain je...dh tkr template rupanya..huhuhu...


anda tlh ditag..jmput la dtg yer...

http://episodkehidupanku.blogspot.com/2011/09/daftar-free-traffic-untuk-blog-anda.html

~ch@wi~ said...

Daftar 'Free Traffic' Untuk Website Anda

EmaN said...

@ ~cha@wi~:
Tq singgah sini.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...