Sunday, January 29, 2012

Finally, Layout Baru

Aku sebenarnye tak tau nak panggil layout ke template ke. Mane yang betul ek? Ape pun, akhirnye dapat jugak aku tukar layout blog yang baru, dengan tema warna biru kuning hitam. Ok ke tidok ye kombinasi warna ini? Aku memang lemah betul nak meng-kombinasi-kan warna-warna ni. Pening. 

Goodbye Layout Lama

Simple je kot layout kali ni. Malas mau buat susah-susah. Okeh.

3 comments:

Nabila Byla said...

camne buat layout ni?

Cikgu Ma said...

ensem...smart..sesuai dgn anda..saya pun suka yg simple...

salam kenal dan salam maulidurrasul =)

Anonymous said...

GctFta [url=http://onnrainnmcm.com/#47555]MCM 財布[/url] BpnQsm http://onnrainnmcm.com/ XdjVuz [url=http://mcmsenmon.com/#80827]MCM[/url] RaiCmq http://mcmsenmon.com/ FvvGwc [url=http://ninnkimcm.com/#91341]MCM[/url] UsiKup http://ninnkimcm.com/ IqdNlw [url=http://kaidokumcm.com/#35302]MCM[/url] BraSbd http://kaidokumcm.com/ RvtLph [url=http://manzokumcm.com/#71283]MCM リュック[/url] FnqWas http://manzokumcm.com/ SudUyd http://chloenihon.com/ BllDws [url=http://chloenihon.com/]クロエ バッグ[/url] FaxXwq http://louboutindendou.com/ VooAss [url=http://louboutindendou.com/]ルブタン 店舗[/url] TduYyr http://guccisenmon.com/ EpkQfz [url=http://guccisenmon.com/]GUCCI トートバッグ[/url] CwpVlk [url=http://mcmhannbai.com/]MCM 長財布[/url] FtaJlr [url=http://mcmhannbai.com/]MCM バッグ[/url]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...