Wednesday, March 7, 2012

My First Kad Kahwin

Wohh, tajuk cam gempak bunyi. Haha. Ni bukan kad kahwin aku, yang nak cakap sebenarnye, my first time design kad kahwin. Disebabkan kawan aku mintak tolong design kan kad kahwin, aku pun cuba lah galas request yang diberikan.

Sebelum ni memang langsung tak pernah buat design kad kahwin. So, aku memang tak tahu proses printing kad kahwin macam mane. Kertas die pakai macam mane, cara design, semuanye memang aku tak tahu. Aku main belasah je design.


Tema: Pink & Purple

Ok ke? Macam tak puas hati. Macam biase, aku memang lemah dalam bab-bab bermain dengan color nih. Ni baru muka depan, yang dalam belom buat lagi oi. Design continued.........


4 comments:

luqman zakaria said...

wah! nanti kawen bole buat kad kawin sendiri la yer~

ubabe said...

hehehehe.. nanti nak mintak tolong jugak lahhh~~~~~~~~

EmaN said...

@ubabe:
Bole aje... :)

atiqasyahira said...

nak order gak nanti :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...