Tuesday, November 27, 2012

Officially Alumni!

Worhh, berhabuk sudah blog ni. Meh kite sapu sikit ye. 


Takde bende nak cite. Cume nak kabo saya dah graduate! Yihaaa. Seronok ghupenye ye dah convo. I like the picture above. Smart! Thanks to NH Pictures for the beautiful photo. Hehe.

Nak jadi photographer ni memang kena betol2 kreatif yeh. Kena pikir idea, konsep, angle, and semestinya camera yang mantap. Hasilnya dapat lah photo-photo yang awesome!

Banyak lagi kot gambar cantek2. Tak sabar mau tengok. Penat 1 hari duk photoshoot. Horhh..tapi still seronok sebab tengok kawan2 pon seronok. So enjoy!

Tapi ape pun rase terkilan jugak sebab tak dapat bergambar dengan sume classmates hari konvo. Cepat benor korangs balek. Huhu. Tak complete memori rasenye bersama jubah yang indah merah menyala ni.

Ape pun, convo sudah, now kena pikir about the future pulak. Banyak plan untuk future ni. Mane 1 jadi dulu tak tau. Nak cari kerja baru, sambung belajar, kahwin & lain2. Insyaallah ade lah rezeki kite sume ye dok. Saya yakin dengan rezeki dari Allah. Insyaallah.

Kepada kawan-kawan yang dah nak kahwin, dah kahwin, nak tunang, dah tunang & dah nak dapat anak, TAHNIAH semuanya! Semoga Allah kurniakan rezeki yang melimpah2 lagi pada anda semua. Insyaallah.


2 comments:

luqman zakaria said...

semard gambr..n nak ucap ..tahniah,,

EmaN said...

Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...