Sunday, October 30, 2011

BIG TASTE @ Seksyen 7 Shah Alam

Had a family dinner at BIG TASTE Seksyen 7 Shah Alam last friday, together with my Pok Sedara & Mok Sedara and cousins. Macam-macam order, nak pecah perut dibuat nye. 


Dah name BIG Taste kat situ, pinggan pun BIG, kuantiti pun boleh tahan la BIG nye.


The menu yang harganye membulatkan mata lah jugak. Tapi harga memang standard untuk restoran-restoran sebegini. Ade dua versi, 1 regular 1 jumbo. Regular pun bagai nak pecah perut, Jumbo boleh meletup gamaknye. 

The foods tak sempat nak snap semua, mane tak nye, sampai je terus makan. Penat tunggu 30 minit baru sampai makanan, mane tak lapar. Huii.

Grilled Lamb
Nasi Goreng 'Big Taste Special'
Chicken Chop
Banana Split
Chocolate Milk Shake
Float & Mango Juice
Tu je lah yang sempat di snap. Decoration restoran memang lawa. 

Overall, taste untuk semua makanan aku boleh bagi good je la. Yang best: Banana Split, Mango Juice, Chocolate MilkShake & Chicken Chop. Yang lain average je. Cume service kat sini macam slow sikit. Lamo den nunggu. Bosan dibueknyo. :O

4 comments:

Cik Suriz said...

alamak, mcm sedap!

EmaN said...

Yup..sedap la jugak!! Hehe...yg pasti mmg kenyang woo..

kajaharuna said...

big taste.. da lame tak pegi..

Ruzzezanie said...

banana split memang sedap!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...